Evolabel Belt applikator påsætter etiketter med høj hastighed og præcision ovenfra, nedefra eller fra siden. Et vakuumbælte transporterer etiketten fra printeren til produktet.

Vakuumbæltet kører med samme hastighed som transportøren og er hermed ikke begrænset af printhastigheden. Dette giver en meget nøjagtig placering af etiketten, også på ekstremt lette produkter. Forudsat at produkterne har veldefinerede kanter til at udløse triggeren, påsættes etiketterne med en præcisionsmargin på +/- 0,5 mm.

Flere individuelle vakuumejektorer er integreret i applikatoreren, hvilket gør det muligt at håndtere varierende etikettestørrelser fra 30×30 mm til 118×150 mm.

Evolabel Belt Applikator i kombination med D43 printer er med sin kompakte størrelse og nøjagtige etikettering, ideel til produktmærkning af undersider. Afhængig af etikettestørrelse er kapaciteten i kombination med D43-højhastighedsappen, op mod 120 pakker pr. minut.

Vi leverer komplette markeringsstationer for sikker integration i produktionen. For at give operatøren en let og ergonomisk løsning til udskiftning af labelruller kan D43-bæltet monteres på et pneumatisk gulvstativ og holder med svingudfunktion.

Den mekaniske, elektriske og pneumatiske grænseflade mellem Evolabel applikatorere og printere er alle med samme plug-and-play standard.

Part number: A100261

Suitable printer models: D43, T43, (T63 with belt ext)

Minimum label size: 30×30 mm

Maximum label size (WxL): 118×150 mm

Maximum apply distance: 5 mm

Max belt speed: 95 m/min

Air supply: 6 bar, clean and dry

Communication: CANopen

Accessories: Belt extension – for labels longer than 150 mm the Belt extension is required