E-commerce

E-commerce er en voksende industri, hvor Quicktamp G2 er en ideel løsning til mærkning af emner i forskellige størrelser.

Hør mere om DHL Australias erfaringer med Evolabel etiketteringsmaskiner i videoen her.

Fødevarer & drikkevarer

Vi etiketterer fødevarer og drikkevarer over hele verden. Se her, hvordan Matthews Australasia har installeret dobbelt-sidet mærkning af kasser med vores D43 Tamp løsning. Se også eksemplet med etikettering af sodavandskasser fra Carlsberg i Sverige.

Kosmetik

L’Oréal i Canada benytter også Evolabel udstyr til etikettering af emner. Her ses kontaktløs applikation ved brug af vores Blow Vac løsning.

Diverse

Vi laver løsninger til etikettering af mange forskellige typer af emner. Her ses T63 eTamp anvendt til etikettering af kasser hos Würth.

Frosne fødevarer

Vi har også kunder, der anvender vores etiketteringsmaskiner til af frosne emner, helt ned til -27°C.

Pallemærkning

Evolabel FlexWipe pallemærkningssystem udfordrer traditionelle metoder til mærkning af paller. Fra at være en farlig, besværlig, langsom og dyr proces, udfører Evolabel FlexWipe systemet opgaven på en sikker, brugervenlig, kompakt, hurtigt og omkostningseffektiv måde.

Øget sikkerhed

Den unikke Tactile arm eliminerer risikoen for at blive knust mellem den bevægelige applikationsarm og printeren eller pallen. Den indbyggede sikkerhedsfunktion standser den motor-drevne arm og udløser en alarm. Tactile armen i kombination med Pivotable maskinbeslag eliminere behovet for dyre afskærmninger.

Her reduceres omkostningerne, der frigives gulvplads og operatøren har direkte adgang til systemet. Etiketrullen kan udskiftes inden for 20 sekunder, og printhoved eller printrulle kan udskiftes på 1 minut ved behov.

Læs mere om FlexWipe pallemærkning her